Connect with us

Lifestyle

Бургаски модели покоряват световната модна сцена

Avatar

Публикувано

на

След успешните световни кариери на не една и две бургаски красавици в морския град отново ще има кастинги за набиране на момичета, желаещи да дефилират по модни подиуми.

Бургазлийките се оказаха най- красивите жени в България, а и не само. Доказателство за това са „откритията“ на Интер Моделс – Бургас. Ето и част от известните вече бургаски красавици- „Супер моделът на България”-Грета Жекова, „Мис Бургас 2012”- Полина Добрева, „Кралица на Бургас 2014”- Александрина Цветкова  и много други.

грета

Безспорно едно от водещите имена и предпочитан модел от световни марки и  дизайнери е бургазлийката Грета Жекова. Съвсем наскоро Грета се завърна на Родна земя ,след участията си в модните седмици в Ню Йорк и Париж . Грета е дефилирала за дизайнери като : Christian Dior, Calvin Klein, Lanvin , Parkchoonmoo , Manish Arora ,зад гърба си има каталози за Maison Martin Margiela  и Rick Owens , а неини снимки сте виждали  в едни от най престижните български списания като : Harper’s Bazaar , EVA , Grazia , френското издание на Cosmopolitan и други .

Алекс

Едно от най- новите лица на агенцията е Александрина Цветкова, която грабна приза Кралица на Бургас 2014 г. и също омайва с красотата си световни пазари . За невръстните си  17 години и 1- годишния си опит като модел, тя вече е работила в Милано с клиенти като Bluemarine  , а съвсем скоро подписа и договор с модна агенция в Париж ,за където заминава идните месеци . Александрина е  снимала за списания като GRAZIA , JOY , EVA;

Полина Добрева, която тази година ще представлява страната ни на конкурса Мис Планет 2015 стартира модната си кариера през 2012 г., когато печели конкурса Мис Бургас. Полина е рекламно лице на десетки родни фирми. Снимала е фотосесии за сп. GRAZIA и JOY .Полина ще представи достойно страната ни на Международния конкурс, убедени са от Интер Моделс- Бургас. Това са само част на красиви бургазлийки, успешно налагащи се като лица в модната индустрия.

Advertisement

След успешните кариери на много бургаски красавици и неспиращ интерес към Интер Моделс- Бургас, от агенцията стартират професионални курсове и кастинги за модели. Те ще се провеждат всяка събота и неделя в Младежки дом- Бургас от 14 до 16 ч.

Новият успешен модел на Бургас може да си ти!

За повече информация.

Continue Reading
Advertisement