Connect with us

Tехнологии

„Бъдители“ вдъхновяват студенти и ученици на безплатно събитие в СофтУни

Avatar

Публикувано

на

Под формата на вдъхновяващи и обучителни лекции трима специалисти от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Софтуерния университет в София, където ще дадат успешни формули за професионално и личностно развитие. Те ще представят темата „Как да успеем в дигиталния свят“.

Събитието ще се проведе на 19 януари (четвъртък) от 19 часа в зала Knowledge на СофтУни, а всички желаещи могат да потвърдят присъствието си в сайта на Софтуерния университет. Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ ще открие ивента, като представи мисията на инициативата, която цели да обедини успешни хора, които могат да дадат добавена стойност на обществото.

Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика ще говори за това „Колко струва труда ни?“. Темата е подходяща най-вече за фрийлансърите, за които е изключително важно да умеят да калкулират цена, така че да успеят да покрият всички възможни разходи и да излязат на печалба. В рамките на темата Явор ще даде ценни съвети за това как да определим цената си и да съставим правилната оферта, когато предлагаме това, което даваме като добавена стойност на клиентите.

Борислава Крендева ще се изяви за първи път като гост-лектор на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя е психолог и тренер с над 15-годишна практика в сферата на психологическото консултиране, онлайн терапията и е била част от екипите, които са правили подбора на участници за едни от най-популярните риалити формати в България. Борислава ще говори на тема „Новите измерения в комуникацията“, в която ще се опитаме да отговорим на въпросите дали и как технологиите в съвременния свят повлияха на количество и качеството на общуването, крием ли зад машините своите страхове и как да подобрим уменията си за комуникация.

За първи път гост-лектор на „Бъдители“ ще бъде и Наталия Кирилова – предприемач и мениджър с почти 20-годишен опит. Тя е собственик и изпълнителен директор агенция за дигитален маркетинг и Country Manager за България на Yieldbird – водещ европейски оптимизатор на рекламен инвентар в големи издателски групи. Наталия ще говори на тема „Как да управляваме успешно дигитална агенция?”, в която ви очакват успешните примери от практиката за нещата, които ще помогнат на вашата агенция и екип да представят по-добри услуги, да имат повече добри клиенти и да живеят по-щастливо.

Advertisement

Входът за събитието е свободен. Местата са ограничени, необходима е предварителна регистрация на адрес: https://digital.softuni.bg/events/1561/how-to-succeed-in-digital-world

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement