Connect with us

Lifestyle

„Бъдители“ разказват за ролята на личностните умения на ученици в Костенец

Avatar

Публикувано

на

Благотворителна инициатива „Бъдители“ с лекция на тема „Ролята на личностните умения в академичното и професионалното развитие“

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на ПГ „Георги Сава Раковски“ в град Костенец на 3-ти февруари (петък) от 11:00 часа по покана на директора на училището Николина Черешарова.

На тема „Ролята на личностните умения в академичното и професионалното развитие“ ще говорят Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика.

Чрез благотворителната инициатива „Бъдители“ хора, които са успели в професионален и в личен план посещават училища и университети, за да споделят опита си под формата на безплатни лекции. Те дават насоки за това с какво могат да се занимават младите хора така, че да бъдат успешни в кариерата и живота си.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement