Connect with us

Lifestyle

„Бъдители“ ще гостува на ученици в Русе

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на ПМГ „Баба Тонка“ в Русе по покана на директора Митко Кунчев и Снежана Тодорова – старши учител. Събитието ще се проведе в навечерието на деня на народните будители.

На 31-ви октомври от 13:45 часа в ПМГ „Баба Тонка“ лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика ще споделят на учениците как те постигат успехи в кариерата и личния си живот, както и изключително ценни и полезни съвети на тема финансова грамотност.

Математическа гимназия „Баба Тонка“ е училище с вековна история, наследник на Девическото училище в Русе. От 1970 година е профилирана математическа гимназия със специализирани паралелки по математика, информатика и биология и с интензивно изучаване на английски език. За учебното заведение е изключително важно да поддържа мотивацията на своите ученици и да дава допълнителна добавена стойност на своите възпитаници, именно за това при тях ще гостуват лектори от „Бъдители“, които ще споделят опита си от реалната бизнес практика.

Благотворителна инициатива „Бъдители“ обединява успешни личности с различни професии, които искат да дадат добавена стойност на обществото като споделят полезния си опит с младите хора в България. Те обичат работата си и не спестяват ноу-хау в изцяло безплатните лекции, на които присъстват ученици и студенти от различни възрасти. Според тях мотивацията идва от личния пример, а вдъхновението е от енергията, която излъчват докато говорят за любимата професия.

Advertisement

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement