Connect with us

Култура

„Бъдители“ ще гостува на 176 ОУ в село Негован

Avatar

Публикувано

на

12342617 1648946858692928 8269770043798655150 n

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример, ще гостува на 176 ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” в село Негован на 15-ти март.

Пред учениците своите лични истории ще разкажат Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Емил Лесов. Специален гост-лектор на събитието ще бъде Атанас Месечков – един от най-добрите български танцьори и хореографи.

Директорът на училището – г-н Николай Радулов прегърна идеята „Бъдители“ и с нетърпение очаква гостуването на вдъхновяващите личности и срещата на учениците с тях. Учебното заведение е малко и трудно набавя материални средства и организира образователни инициативи само, но именно любовта към знанието и децата провокира директора да търси помощ от хората и бизнеса. Сега той е щастлив, че учениците ще имат възможността да се докоснат до света на успелите българи, които работят с желание и любов професията, за която винаги са мечтали.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement