Connect with us

Lifestyle

Българин за първи път в книгата на най-влиятелните PR експерти в света

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Максим Бехар, български бизнесмен, журналист и дипломат, президент на Световната PR асоциация (ICCO), бе включен в тазгодишното издание на Global Power Book на авторитетния британски седмичник PR Week. Книгата е класация на най-добрите PR експерти в света за 2016 година.

Цялата класация можете да видите тук.

Максим Бехар е единственият представител на Централна и Източна Европа в класацията.

Бехар получи през миналата година престижната Stevie награда за най-добър мениджър в света, а неговата компания M3 Communications Group, Inc. бе обявена за най-добрата PR агенция в България за 2016 година на тазгодишните награди на Българската асоциация на PR агенциите.

Advertisement

Максим Бехар управлява и чешкия офис на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies, той е и почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

Има десетки световни и местни награди, преподава в много университети и участва в конференции и форуми за модерния PR и социалните медии по цял свят. Той е включен и в световната класация за най-авторитетни лектори Speakerpedia, както и в редица други класации на експерти в областта на публичните комуникации. Той е и председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Continue Reading
Advertisement