Connect with us

Музика

BG продуцент STANI с нова заявка за световен хит с „Losing My Control“

Avatar

Публикувано

на

Българският продуцент STANI дава още една силна заявка за световен хит с най-новия си проект, озаглавен „Losing My Control“. Видеото към песента вече достигна над 1 милион гледания, а най-голям интерес проявяват меломаните от САЩ, Франция, Германия, Великобритания, Мексико, Италия, Испания, Полша, Турция, Бразилия, Русия, Канада, Холандия и Гърция.

Ситуацията, предизвикана от COVID-19 ме мотивира да творя и да инвестирам повече. Избрах това да не спирам и да продължавам да работя, а резултатите са вече видими. Щастлив съм, че и този проект се възприема добре от слушателите. Започваме и разпространение в международни групи радиа. Вярвам, че най-доброто тепърва предстои“, споделя продуцентът STANI.

През 2020 година STANI откри музикално студио с уникален дизайн на космически кораб в България. То е вдъхновено от една от най-популярните поредици на всички времена „Междузвездни войни“. Музикалното студио е калибровано за микс и мастеринг и разполага с нова и качествена техника в областта на звукозаписа и обработката на музика, предоставена от най-добрата компания за акустика в света. С нея работят световноизвестни продуценти сред които Hardwell, Nicky Romero, Tony Junior, Waverider, Deepack, Headhunters, Alvaro, The Playah, Ralvero и други.

Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA. Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement