Connect with us

Кино

Бягай! идва в кината този петък

Avatar

Публикувано

на

Get Out poster

Психотрилърът, от създателите на Коварен капан и режисьора Джордан Пийт,Бягай! – разказва за чернокож младеж, който е поканен да гостува в имението на родителите на бялата си приятелка. Много скоро, обаче, осъзнава, че има по-зловеща причина да бъде поканен там.

Крис (Даниел Калуя, Сикарио) и приятелката му Роуз (Алисън Уилямс, сериала Момичета) са стигнали до този момент от връзката си, в който той да бъде представен на родителите й, затова те се запътват за един уикенд в имението на Миси (Катрин Кийнър, Капитан Филипс) и Дийн (Брадли Уитфорд, Спасяването на Мистър Банкс).

Първоначално Крис тълкува свръх-гостоприемното поведение на домакините като срамежлив опит да се справят с неловката ситуация, че приятелят на дъщеря им е чернокож. Но с напредването на уикенда редица все по-притеснителни открития го тласкат да разкрие истина, която дори не си е представял.

Еднакво зловещ и интригуващ, Бягай! е дело на сценариста и режисьор Джордан Пийл. Продуценти на филма са Джейсън Блум, Шон МакКитрик, Кейлъб Лондри Джоунс (поредицата X-Men), Стивън Руут (Няма място за старите кучета), Милтън Ховери, Бети Габриел, Маркус Хендерсън и Лекйт Станфийлд.

Бягай! идва в кината на 7 юли.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement