Connect with us

Култура

Вдъхновена от Хари Стайлс любовна история в „Представата за теб“ от Робин Лий

Avatar

Публикувано

на

Представата за теб банер 1

По книжарниците излезе „Представата за теб“ на Робин Лий – разтърсващ роман за внезапно избухналата страст между четиридесетгодишна жена и двойно по-млад от нея мъж. Колко сме готови да жертваме в името на любовта?

Когато бившият ѝ съпруг – същият, заради когото Солен вече се е отказала от всякакви илюзии за любовния си живот – се отмята от думата си за пореден път и отказва да заведе дъщеря им на концерт на любимата ѝ момчешка поп група, Солен се оказва без особен избор. Дъщеря ѝ Изабел никога няма да ѝ прости, ако не отидат на концерта, защото билетите ѝ идват с пропуск за бекстейджа. Истински шанс да се запознае на живо с тийн сензацията „Огъст Муун“!

Да се окаже сред тълпа разгонени тийнейджърки е последното, което Солен иска… или пък да се намери в компанията на лъснати до блясък момчета от Великобритания, които са два пъти по-млади от нея. Далеч повече би предпочела да се оттегли на тихо с четка и комплект бои и да се отдаде на изкуството си.

Само че тази вечер нищо не минава по план. А срещата с „Огъст Муун“ разтърсва Солен из основи.

Защото фронтменът им – Хейс Кембъл – изобщо не е това, което тя е очаквала. Дали е небрежната му непринуденост, акцентът му, или наперената усмивка – всичко в Хейс я привлича с обезоръжаваща сила. И по-лошото? Тя него също.

Advertisement

Страстта, която избухва между двамата, е по-силна от всичко, което някога са изпитвали. Но връзките между четиридесетгодишни жени и двадесетгодишни момчета са сложни така или иначе – а когато върху тях светят прожекторите на световната слава, всичко се превръща в рецепта за катастрофа.

Солен е рационална жена. Тя знае да не се забърква в неща, по-големи от нея. Готова е да направи всичко, за да опази живота на дъщеря си нормален. Защо тогава не може да стои далеч от Хейс?

И докога са готови двамата да се борят за крехкото си щастие, ако по петите им вървят папараци и озверели фенове?

Дебютният роман „Представата за теб“ на сензацията Робин Лий насочва прожекторите към деликатния баланс на щастието и горчивата цена на славата. Всички знаят, че любовта невинаги е перфектна. Но когато те порази, не можеш да я спреш.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement