Connect with us

Lifestyle

Великденска трапеза с Николина и Мария Чакърдъкови – във влога на Az-jenata.bg 

Avatar

Публикувано

на

Празничното издание на „Ето как“ гледайте на 27 април, 14.30 часа

Наближава един от най-важните дни за християните – Великден. Любимият сайтът на всяка модерна домакиня Az-jenata.bg е подготвил специална изненада за читателите си – празнично издание на влога „Ето как“. Броени дни преди Великден, на 27 април, една от най-обичаните изпълнителки – Николина Чакърдъкова и дъщеря й Мария, ще сготвят няколко ястия, които традиционно присъстват на празничната трапеза на семейството.

Талантливите майка и дъщеря ще приготвят студено предястие с патладжани и традиционното за великденската трапеза – агнешко месо. Специално за аудиторията на Az-jenata.bg, Николина и Мария Чакърдъкови ще споделят тайните си за

крехко агнешко месо и вкусна баница. Продуктите за подготовката на великденската трапеза са предоставени от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg, който работи в партньорство със столичната верига хипермаркети HIT Max.

Докато готвят вкусните гозби, Николина и Мария ще разкажат как украсяват дома си за Великден и, разбира се, ще споделят какви техники  за боядисване на  яйца прилагат.

Advertisement

А дали ще пеят, докато готвят – гледайте в празничното издание на влога „Ето как“, на  27 април, 14.30 часа, на Az-jenata.bg и във Facebook страницата на сайта. 

Continue Reading
Advertisement