Connect with us

Музика

Великденско издание на Lost Your Minds

Avatar

Публикувано

на

За 11-ти  април 2015 г.,Culture Beat Club (бул. България 1, сградата на НДК)  са подготвили специална изненада за всички меломани. В навечерието на един от най-големите християнски празници, Великден, зад пулта ще застане резидента на клуба Nyko, а живата емоция и прекрасният глас на вечерта ще бъде добре познатата изпълнителка талантливата Аnnayah. Нейният глас и чувствено присъствие на сцената са добре позната от изявите й с CODE, както и международните й участия в България и чужбина. Младата певица завършва музикалното училище с контрабас във Варна, след което продължава образованието си в Музикалната академия със специалност „Поп и джаз пеене“.

Nyko  е добре познатия на българската публика DJ,  занимаващ се с  електронна музика от 2005 г.  Неговият стил e базиран върху Deep House, Nu-Disco и House, а запазената му марка е стилната и секси дийп хаус музика, тракове изпълнени с изтънчени  вокали и настроение.

За специалното Великденско издание на Lost Your Minds Nyko обещава селекция на едни от най-популярните ремикси на парчета от близкото минало, които да накарат всички да се забавляват до изгрев слънце.

Чувствени вокали, плътни бас линии, перфектна селекция от парчета и още по перфектен микс, очакват всички, които се доверят на Culture Beat Club.

Continue Reading
Advertisement