Connect with us

Музика

Веси Бонева и Low Deep T ще пеят за София на 26 май

Avatar

Публикувано

на

В календара на меломаните се задава концерта на Low Deep T – Концерт на любовта – Ние сме едно, който със сигурност ще прерасне в гореща петъчна вечер и празник на качествената музика. Уникалното събитие, което ще се състои на 26 май в Sofia Live Club от 19:00 ч. ще събере на една сцена обичани изпълнители и парти корифеи като Веси Бонева, Светлин Къслев, Тони Рикев, Радо Славчев и други. Гости на концерта са и София Госпъл хор. Българските музиканти ще подкрепят певеца, композитора и продуцента Low Deep T и ще допринесат за създаването на уникална атмосфера – динамична комбинация от афро-соул музика, кадифени вокали и модерен бийт.

снимка: PR

Феновете на Low Deep T отдавана очакват да чуят вечния му хит “Casablanca” и парчета като „Big love“, „Got 2 Find Love“. И това гарантирано ще се случи на 26 май. Но „Кралят на афро-соул музиката“ е подготвил и една песен – изненада за софиянци. Самият Low Deep T е бил така вдъхновен от красотата на столицата ни и от гостоприемството на българите, че създава песента Sofia, която ще прозвучи за първи път на живо на концерта. В записа й участва певицата Веси Бонева, която заедно със Светлин Къслев от Starlight Records, работят по организацията на проекта.

Билетите за „Концерт на любовта – Ние сме едно“ могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Още информация може да намерите на Facebook страницата на събитието.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement