Connect with us

Tехнологии

Вече гледаме и YouTube с Интерактивната телевизия на Мтел

Avatar

Публикувано

на

Клиентите на Мтел вече могат да се възползват от функционалностите на YouTube и през телевизорите си. Съдържанието от милиони часове на видео платформата е достъпно в менюто на Интерактивната телевизия на Мтел.

Приложението поддържа всички основни функционалности на YouTube, като съдържанието е разделено в 14 категории, всяка от които има възможност да се сортира според желанието на зрителя – най-нови, най-гледани, най-оценени или най-популярни клипове.

Потребителите могат да спират, превъртат, гледат клипове наново, както и да прескачат на предишни или следващи файлове. Опцията за търсене им дава възможност да намерят бързо любимите си изпълнители, а функциите за „свързано видео“ и „повече от потребител“ им помага да откриват нови материали от любимите им жанрове.

Освен да се насладят на любимите си YouTube видеа директно на своя телевизор, клиентите на Интерактивна телевизия от Мтел могат да гледат най-интересните предавания и филми до 3 дни назад, както и да запишат любимото си предаване и да го гледат, когато им е удобно. В момента клиентите могат да се възползват и от оферти за телевизия и интернет с до 50 % отстъпка за целия срок на абонаментния план.

Continue Reading
Advertisement