Connect with us

Tехнологии

Вижте новата E-линия дисплеи Philips

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви освежена линия от потребителски дисплеи, подчертавайки своя фокус за постигане на отличителен дизайн. С 23-инчова версия на технологията AH-IPS и 24-инчова и 27-инчова версия с PLS LED панели, и трите най-нови представителя на E-линията предлагат живи, реални цветове и широки ъгли на видимост, като същевременно са изпълнени във вдъхновен от елегантността дизайн, който предлага лек и свеж вид за всеки дом и офис.

Поразителен дизайн

Най-новата гама от дисплеи от E-линията продължава традицията за предлагане на интелигентен дизайн, който донесе на тези монитори такъв огромен успех през годините. Налични в гланцово бяло с тънка, елегантна метална стойка, 24- и 27-инчовите модели се съчетават с домашния интериор. 23-инчовият дисплеи идва в черен гланц, предлага стъкло от край до край и тънка рамка за минимално разсейване. За постигането на още по-изтънчен външен вид, предната рамка на всеки модел е запазена без бутони: и трите дисплея включват дискретно разположен EasySelect превключвател отзад, който позволява бързо задаване на необходимите настройки на монитора.

В коментар на пускането на новата E-линия дисплеи, Артьом Хоменко, продуктов мениджър за мониторите Philips за EMEA, каза:

Advertisement

„Когато хората избират дисплей за своето жизнено пространство, външният вид има голямо значение. Без значение колко усъвършенствана е технологията, цялостният изглед трябва да допълва домашния интериор. Това означава интелигентни, свежи линии и отсъствие на провиснали кабели. Със своя изчистен и гланцов вид тези дисплеи са проектирани да комбинират елегантността с фантастично зрително преживяване.”

Удивително качество на картината

24- и 27-инчовите дисплеи работят с PLS LED технология, а 23-инчовият модел използва AH-IPS панел. И двете технологии осигуряват брилянтно зрително преживяване с изключително широки ъгли на видимост от 178-градуса, които правят възможно гледането дори отстрани, ако е необходимо. Изображенията са винаги кристални, а цветовете – живи, което прави дисплея идеален не само за снимки, филми и браузване в уеб, но също и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост във всеки един момент. По отношение на цвета, двата PLS дисплея могат да възпроизведат 82% от цветовото пространство NTSC (в сравнение със 72% на типичните монитори), което означава, че могат да показват по-голям набор от цветове и по-реалистични изображения. И трите дисплея предлагат 16:9 Full HD 1920 x 1080 резолюция за богати детайли и контраст, и предлагат технологията Philips Flicker-free за ултра стабилна картина, която запазва очите свежи дори след часове гледане.

За да увеличи качеството на картината, дисплеят включва Philips Smart технологии, които осигуряват отлична производителност при изобразяване: SmartContrast анализира съдържанието на екрана и автоматично настройва цветовете и интензивността на подсветката за постигане на най-добро качество на изображенията и видеото. Потребителите могат да включат специалния Economy режим за точно представяне на всекидневните офис приложения и по-ниска консумация на енергия. SmartImage Lite също анализира съдържанието на екрана и динамично увеличава контраста, цветовата наситеност и острота на изображението за върхова дисплейна производителност – всичко това в реално време и само с натискането на бутон.

Връзка със смартфони

Все повече хора записват снимки и видео клипове на своите смартфони. Възпроизвеждането им на малките екрани, обаче, разваля удоволствието от гледането. С новите дисплеи от E-линията потребителите могат да закачат своя мобилен телефон или друго MHL-съвместимо устройство чрез опционален MHL кабел и да гледат как HD видеото оживява с напълно цифров звук на широкия дисплей. По същото време мобилното устройство се зарежда, така че възпроизвеждането никога няма да спре заради изтощена батерия.

Advertisement

Новите дисплеи Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW и 276E7QDSW ще са налични в началото на ноември на препоръчителни крайни цени от съответно 389 лв., 399 лв. и 559 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Continue Reading
Advertisement