Connect with us

Soul

Вижте новото видео на Лина Никол

Avatar

Публикувано

на

Topul duh Kadur

снимка: PR

Талантливата българска поп и соул изпълнителка Лина Никол представи преди броени часове новото си видео към сингъла „Топъл дъх“. Това е второто клипирано парче от издадения през май мини-албум на певицата – „Your Love“. Тя заснема именно него, поради огромния интерес и добри отзиви от почитатели и колеги, които го приемат за безспорен фаворитоще от първо слушане.

Любопитна подробност от клипа е, че момичето, което участва в интимните сцени, е една от трите нови адреналинки на „Господари на ефира“ -Радинела Чушева, известна вече само като Ради. Двамата с модела Радмил Николов снимат повече от 10 часа, за да постигнат нежността и въздействието, които търсят режисьорите Вержиня Янчева и Георги Жеков. А стилистката Елена Калпакчиева се заема с работата по визиите на певицата, която в случая е разказвач на история за любов и още нещо, непосредствено след завръщането си от стаж в британското издание на сп. Vogue.

Лина Никол се изявява успешно и на клубната сцена със своя собствена група. Последното им участие беше на 17 октомври в Mix Tape 5, B-side, къдетосе погрижиха за доброто настроение на публиката както с песните от мини-албума, така и с неиздавани досега авторски композиции.

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement