Connect with us

Музика

Вижте новото видео на JEREMY?

Avatar

Публикувано

на

two weeks to the great escape cover

Новото видео на JEREMY?, към сингъла Two Weeks To The Great Escape, е вече онлайн – на разположение за гледане и слушане. Песента с недвусмислено заглавие е предвестник на очаквания през февруари първи албум на групата.

Зад видео-продукцията отново застава екипът на Clamer Design Studio. Режисьорът Жоро Манов участва отрано във формирането на концепцията за визия на песента, заедно с оператора  Крум Родригез – и двамата отговорни за цялостното визуално излъчване на JEREMY? в предните два успешни клипа – Fake Fruits и Hope. Видеото на Two Weeks To The Great Escape ни потапя в дълбока атмосфера и филмова реалност. Във визуалната история участват обещаващи актьори – Елица Матева и Стилян Желязков, конкретно избрани за ролите от самите членове на групата. Елица и Стилян се въплъщават в образи, които проницателно разгръщат смисъла в песента и усилват емоциите, които тя предизвиква. По-голямата част от аудио-записите са реализирани в “Perfect Records“, а останалата, включително мастерирането, е осъществена в Ирландия – изцяло с помощта на музикалния продуцент на JEREMY? – Янко Генов. Текстът е съвместно дело на членове на групата и Лора Димитрова, позната на българската публика от базираната в Дъблин банда Amoric.

Сингълът Two Weeks To The Great Escape бе представен на 15 декември, вторник, в препълнения клуб Терминал 1. JEREMY?, в акомпанимент на пианистът Краси Тодоров и триото беквокалистки LaTiDa, представиха на живо и по впечатляващ начин всички десет песни, които ще намерят място в предстоящия албум. Техен специален гост бе обещаващата лондонска група Bad Names, която несъмнено ще бъде запомнена с представянето си.

JEREMY? се отправят на кратко турне в шест български града, като от 17 декември натам ще посетят последователно Благоевград, Пловдив, Габрово, Варна, Плевен и отново София.

Линк към видеото:
JEREMY? – Two Weeks to the Great Escape (Official Movie)

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement