Connect with us

Музика

Вижте първите участници във Фестивал на Цветовете 2015

Avatar

Публикувано

на

Първите участници във второто издание на Фестивал на цветовете са едни от най-обичаните хип-хоп изпълнители на България – Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, както и новата легенда в електронната музика COOH vs BALKANSKY. Водещ на събитието ще е Дон Еди Казасян. За втора поредна година към цветното изживяване ще се присъединят и The Offenders. Те ще се качат на сцената на най-цветното събитие в София на 20 юни на открито пред зала Арена Армеец.

Феновете на холи-традицията ще се вихрят на 16 декара площ на открито. Организаторите на събитието, пресъздаващо индийския цветен празник, и тази година обещават много пъстри и емоционални изживявания по време на фестивала.

Фестивал на цветовете се проведе за първи път през миналата година в София, последван от холи-пранзик и в Пловдив. Над 5000 души се впуснаха в еднодневното цветно приключение през изминалата година и се насладиха на изпълненията на редица български и чуждестранни музикални артисти.

В настоящото второ столично издание родните хип-хоп изпълнители ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и най-актуалните парчета в репертоара си.  „Този фестивал е отлична възможност да се оцветя зелен и да вляза в ролята на Шрек. Може дори да разуча някоя реплика от филма. Нали в крайна сметка идеята на фестивала е да се забавляваме.“, заяви Монти от Ice Cream.

The Top Stoppers са един от най-сериозните проекти на българската музикална сцена, с отдавна спечелен статут на градска легенда, която успява да промени жаргона на поколението. За две години Wosh MC, Yoko, Piro и FeeL имат 6 сингъла и три видео клипа. Анимационният клип към песента „Летни нощи“ достига челни места в българските музикални радио и ТВ класации. Групата е номинирана за Годишните музикални награди на БГ радио 2012 в категориите за най-добър клип, албум и дебют.

Advertisement

Псевдонимът CООH, под който Иван Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейс, е първата музикална трансформация на Иван. BALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят BALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

Билети за най-шарения фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 30 лв. Tорбичките с цветен прах се купуват само на място.

Фейсбук страницата на Фестивал на цветовете: www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Фейсбук страницата на събитието:

https://www.facebook.com/events/1563369583908392/

Advertisement

Линк към уебсайта на Eventim за продажба на билети:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/festibal-na-cbetobete-sofia-venue-to-be-announced-on-1-of-may-2015-383543/event.html

Continue Reading
Advertisement