Connect with us

Кино

Вижте първи трейлър на Warcraft: Началото

Avatar

Публикувано

на

Първият трейлър на една от най-дългоочакваните екранизации в последните години е вече факт. Кадрите от WARCRAFT: НАЧАЛОТО екзалтираха не само феновете, които предричат, че филмът ще постави началото на кинолегенда.

Трейлърът на WARCRAFT: НАЧАЛОТО въвежда главните герои във фантастичния свят – човекът Андуин Лотар (в ролята Травис Фимел, Викинги) и оркът Оргрим Думхамър (в ролята Тоби Кебел, Истинска кръв). Когато светът на орките е на път да бъде унищожен, те са принудени да потърсят нов дом в земите на хората. Когато порталът между двата свята се отваря, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от воюващите страни тръгват на мисия да спасят семействата, народите и земите си.

След многогодишно чакане кадрите от филма предизвикаха фурор в онлайн пространството. С близо 4 милиона гледания в YouTube и над 150,000 споделяния във Facebook, трейлърът за минути обиколи света. Режисьорът Дънкан Джоунс споделя вълнението си от еуфорията: „Забавно е да гледаш как фенове на играта гледат кадрите и намират детайли, с които са запознати от години“. Той обяснява дъглия период на подготовка на филма с желанието си да създаде свят, който ще се хареса не само на любителите на играта, но и на всички киномани.

WARCRAFT: НАЧАЛОТО ще завладее кината на 3D и IMAX 3D на 10 юни.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement