Connect with us

Музика

Виж кой ще подгрява Sasquatch (US) през март

Avatar

Публикувано

на

Ясна е вече и подгряващата група за концерта на американското рокенрол чудовище SASQUATCH. Родните THE FLYING DETACHMENT ще открият петъчната забава на 18 март в столичния клуб Live & Loud. Именно техният шумен, динамичен, и тежък саунд ще стартира музикалната рифова рапсодия. Вече познаваме групата добре от запомнящото се участие на Wrong Fest 2015, както и от редицата концерти създадени от независимата българска сцена.

Предупреждаваме Ви, че този концерт ще е голяма тупалка и доста свят ще ни се завие от рокендрол, благодарение и на двете групи. Очаква ни супермега енергично-динамичен и експлозивен live концерт – фъз, тежки басове, типично американски вокали с историйки за живота, брутални рифове и пафканяшки сола.

Ето малко инфо за основната група на вечерта. Sasquatch е fuzz / stoner / psychedelic рокенрол трио от Лос Анджелис, Калифорния. Музиката им е силно повлияна от 70-тарския рок, метъл и психаделия. В експлозивните им парчета можете да припознаете влиянието на Black Sabbath(the) MelvinsSoundgardenCorrosion Of Conformity,& Grand Funk Railroad – Band.

Голяма част от музиката на Sasquatch се използва в различни филми и сериали, като преобладават озвучаването на такива свързани с мотори: Sons of AnarchyDOG The Bounty Hunter on A&EJersey GirlSupernaturalMTV предаванията – Viva La BamBam’s Unholy Union, и Rob & BigNHL 2005American Chopper и Monster Garage.

Билетите са с ограничена бройка, така че не оставайте за последния момент – струват 15 лв на предварителна продажба от http://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ и в The Wrong Bar. На място ще са 20 лв.

Advertisement

За повече информация следете събитието в Facebookhttps://www.facebook.com/events/1689175531341025/

Continue Reading
Advertisement