Connect with us

Кино

Виж трейлър за четвърти сезон на „Западен свят“

Avatar

Публикувано

на

Западен свят сезон 4 HBO Max 5 scaled

снимка: HBO Max

Премиерата за България на четвърти сезон на фантастичния сериал на HBO „Западен свят“ е на 27 юни в стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал HBO. Продължението на историята ще се развие в осем епизода, а от HBO представиха пълния трейлър, който можете да видите тук:

Западен свят е известен със сложната си линия и философски загадки, като трети сезон предостави освен очакваното от сериала и добра доза екшън с мярка. Предвид финала му, може да се очаква, че в четвърти сезон нищо няма да бъде същото.  Съавторът на сериала Лиза Джой вече сподели, че героят на Джеймс Марсдън – Теди ще се завърне, а персонажът на Евън Рейчъл Ууд ще ни изненада още повече, тъй като видяхме Долорес да умира в последния излъчен епизод.

В четвърти сезон на успешния HBO сериал ще видим отново Евън Рейчъл Ууд Emmy® Танди Нютън, Ед Харис, Джефри Райт, Теса Томпсън, Люк Хемсуърт, Арън Пол, Анджела Сарафян и Джеймс Марсдън. Допълнителен актьорски състав включва носителката на Оскар Ариана ДеБоуз, Аурора Перино и Даниел Ву.

Advertisement

Оригиналният HBO сериал Западен свят, базиран на пълнометражния трилър на Майкъл Крайтън от 1973 г., е адаптиран за сериал от Джонатан Нолан и Лиза Джой, които са изпълнителни продуценти на всички сезони, заедно с Алисън Шапкър, Дениз Те, Дж. Дж. Ейбрамс, Атина Уикъм, Ричард Дж. Луис и Бен Стивънсън. Проекта е дело на продуцентските компании Kilter Films и Bad Robot Productions в сътрудничество с Warner Bros. Television.

Continue Reading
Advertisement