Connect with us

Музика

Виктория Георгиева с първи акустичен концерт на 27 февруари

Avatar

Публикувано

на

Виктория Георгиева представя първия си самостоятелен акустичен концерт на 27 февруари в столичния бар ПЕТЪК, като част от традиционните за заведението акустични вторници с вход свободен.

Очарователната изпълнителка от „Монте Мюзик” ще представи своята програма заедно с китариста Жеко Жеков. Специално за вечерта Вики е подготвила красиви акустични версии на своите авторски песни „Незавършен роман” и „Част от мен”, както и въздействащи кавъри на култови парчета от Amy Winehouse, Rihanna, Sia и други.

Фотограф – Виктория Стоева

Чаровно срамежлива, много самокритична, но и безкрайно талантлива, Виктория впечатлява със своя богат глас. Момичето със зелените очи и кадифения тембър спечели българските фенове още с появата си в музикалния риалити формат X Factor през 2015 г. Малко след това тя стана част от лейбъла „Монте Мюзик” и записа първия си голям хит „Нищо случайно” заедно с VenZy и Ники Бакалов.

Днес Виктория Георгиева е един от обещаващите таланти на българската музикална сцена. Тя няма нужда от много повече, освен акустична китара, микрофон и публика, която умее да слуша хубава музика. Началото на концерта е в 20:00 ч., а входът е свободен.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement