Connect with us

Музика

Виктория просълзи Европа с българска песента за Евровизия 2021 “Growing Up is Getting Old”

Avatar

Публикувано

на

VICTORIA Eurovision 2021 by Lora Musheva 20

снимка: Лора Мушева

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория разчувства стотици музикални фенове, журналисти и влогъри от цяла Европа с песента си за конкурса. Те реагираха на “Growing Up is Getting Old” – тазгодишното предложение на страната ни за най-престижната музикална надпревара в света. Певицата и екипа ѝ публикуваха видео, където са събрани едни от най-емоционалните реакции, които са публикувани в YouTube.

Емоционални реакции на „Growing Up is Getting Old”:

Виктория сподели развълнувана: “Радвам се, че песента на България предизвиква такива силни емоции в хората. Може би видеото и песента събуждат в хората спомени с тяхните родители и семейство. Прекараното време с майка ми и баща ми винаги ме е зареждало и ме е карало да се чувствам сигурна и обичана. Това е и посланието на песента. В тези тежки времена е важно да пазим себе си и хората, които са около нас. Трябва да оценяваме всичко, което имаме.”

Advertisement

На 10-и март Виктория представи “Growing Up is Getting Old” със специален концерт, който беше излъчен по БНТ 1. Премиерата на песента привлече вниманието на хиляди фенове от цял свят и се превърна в един от фаворитите за победа на Евровизия 2021.

Днес българското предложение за Евровизия 2021 получи и своята международна премиера във всички дигитални музикални платформи. “Growing Up is Getting Old” е налична в Spotify, Apple Music, Tidal и Deezer.

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България и с подкрепата на Министерство на туризма на Република България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.

Advertisement