Connect with us

Кино

Вин Дизел e отново в кината с „Бързи и яростни 9“

Avatar

Публикувано

на

Fast Furious 9 Poster scaled

Повече от 100 години съществува едно място, където се събираме, за да се забавляваме заедно, да избягаме и да отидем на нови места. Светът на киното. Несравнимото усещане, когато светлините угасват. Екранът светва. И ние започваме да вярваме.“ В специално видеообръщение Вин Дизел ни приветства обратно в киносалоните и ни кани отново да бъдем заедно – да повярваме и да споделим несравнимата магия на киното.

Този юни световният феномен Бързи и яростни се завръща на големия екран с най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента – Бързи и яростни 9. 20 години след дебюта на първата част, семейството на Доминик Торето се събира отново, за да се изправи пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом Джейкъб (Джон Сина, Бъмбълби). Експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, Бързи и яростни 9 ще предложи на зрителите изживяване, което не бива да пропускат на голям екран.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв. За да предотврати съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото се е сблъсквал досега, който също така е и негов брат, Дом ще разчита на своето семейството, което за пореден път се отзовава на помощ.

Действието на Бързи и яростни 9 профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. Стари приятели ще възкръснат, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега. Този път битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

Начело на Бързи и яростни 9 се завръща Джъстин Лин (Бързи и яростни: Токио дрифт, Бързи и яростни 5: Удар в Рио), който режисира четири от най-добрите и успешни Бързи и яростни филми и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен.  Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

Advertisement

Бързи и яростни 9 ще ни събере в кината от 18 юни на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Continue Reading
Advertisement