Connect with us

Музика

Вирджиния Рекърдс стартира лансирането на DARA във Великобритания

Avatar

Публикувано

на

Кредит: Вирджиния Рекърдс 

DARA е един от малкото български артисти с огромен потенциал за международна кариера. Необикновената варненка има всички нужни съставки за успех навън – страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си. Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват DARA в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. След преговори с “Вирджиния Рекърдс”, подписват договор и обединяват усилия с българския екип на DARA за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания.

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на проекта на DARA – “MAMACITA”, чиято премиера е  на 15 януари, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца.

DARA представи български вариант на “MAMACITA” навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото – с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.

Официалната премиера на испанската версия на “MAMACITA” е днес (15.01), в 10:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music и др.  

Advertisement