Connect with us

Телевизия

Високите дами се завръщат в ефира на TLC с втория сезон на поредицата „Животът на високите“

Avatar

Публикувано

на

Вълнуващата поредица „Животът на високите“ се завръща за втори сезон по TLC, за да разкаже впечатляващите истории на жени, които имат нелеката съдба да бъдат с нетипично висок ръст. Сериите ще предоставят на зрителите възможност да погледнат света през очите на високите дами и да преживеят заедно с тях трудностите в ежедневието, които ръстът им обуславя. Първият епизод от новия сезон ще се излъчи на 25-и октомври, вторник, от 23:00 ч. по TLC.

Зареждането на миялната машина или влизането в кола може да са напълно нормални действия, които всички извършваме с лекота. За героините на поредицата обаче обичайните домакински задължения нерядко са затруднени заради гигантската им височина и от приятно занимание се превръщат в кошмар. Нещо повече – трудностите не свършват дотук. Освен да преодолеят физиологичните си особености, дамите трябва преди всичко да намерят път към сърцата на околните, за да бъдат приети в обществото. Вперените в двуметровите дами погледи в супермаркета и любовните срещи с мъже с много по-нисък ръст са само една малка част от премеждията, от които трябва да намерят изход героините в поредицата.

Още с първия епизод зрителите ще станат свидетели на трогателната история на 210-сантиметровата млада дама Линдзи, която въпреки високия си ръст вярва, че може да постигне една смела мечта, а именно – да се качи на голямата сцена. Докъде ще стигне тя в стремежа си да успее? Тази и още много вълнуващи истории предстоят в новия сезон на „Животът на високите“.

TLC

Continue Reading
Advertisement