Connect with us

Музика

Влогърът Боян Тодоров влиза в ролята на Ергенът

Avatar

Публикувано

на

На 11.06 беше официалната YouTube премиера на новата песен на влогъра Боян Тодоров – Много мило”. Само за няколко часа песента се озова в българската трендинг класация на YouTube, а положителните коментари за нея не спират да валят.

В духа на нашумялото предаване “Ергенът”, Боян възпява своите връзки с четири момичета и премеждията, пред които всяка от тях го поставя. Песента носи свежо лятно настроение, а запомнящият се припев ще се пее още дълго време от неговите млади почитатели.

Главното действие на видеото към песента се развива в оживен бар, изпълнен със страхотни танци и завладяваща хореография. В три от главните роли влизат Ева Георгиева, Гергана Стаменова и Вероника Илиева, които зрителят може да разпознае като реални участнички в предаването “Ергенът”. Ютубъра Мъци пък се превъплъщава в ролята на бармана, готов да изслуша проблемите на Боян. В клипа участват и други познати в онлайн пространството лица, като Сандев и Стела, Мегсън, Флора и още любими на аудиторията инфлуенсъри.

Песента “Много мило” е записана и миксирана от Бате Пешо, а видеото е режисирано, заснето и монтирано от Емануил Алберт. Проектът е продуциран от Stupid Nice Boys, а хореографият e дело на Константина Илиева и Даяна Димитрова.

Боян Тодоров е YouTuber с над 220K абонати във видео канала си. Той е любимец на младата аудитория, най-вече заради харизматичния си характер и изпълнените с хумор видеа, които редовно публикува.

Advertisement

През лятото на 2019 г. излиза дебютната му песен “Къде са момичетата”, а през 2020 г. се ражда “Софийското метро” с Мила Роберт, която към днешна дата има повече от 600K гледания.

Continue Reading
Advertisement