Connect with us

Общество

Влогърът Стан помага на учениците с идеи и трикове за справяне с уроците

Avatar

Публикувано

на

След невероятния успех на дебютния му роман „Невидим“ влогърът Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи, се завръща в книжарниците с ново авторско издание – „ОрганайзерЪт“. Премиерата ще се състои непосредствено преди първия учебен ден в град Стара Загора, откъдето авторът ще потегли на национално турне, за да се срещне с почитателите си в общо четири български града.

„ОрганайзерЪт“ на Стан представлява идеално съчетание между училищен планер, бележник и дневник, чиято цел е да помага на децата през предстоящата учебна година с лично изпробвани от Стан съвети за лесно и ефективно справяне с учебния материал. Изданието включва и предложения за планиране на времето, различни техники за усвояване на информация и концентрация по време на тестове, справочна информация, конвертори за мерни единици и място за учебната програма на всяко дете, както и полета за лични записки.

„Когато бях ученик, постоянно търсех органайзер, в който да има не само място за писане, но и важни неща, които ми трябват за училище. Не спирах да майсторя свои планери от празни тетрадки и тефтери, в които записвах какво ли не – от формули до правила за поставяне на запетайки. Последно направих този. Той не е просто органайзер, а органайзерЪт, защото в него събрах доста полезни неща – основни правила на българския език, формули по математика, любопитна информация по география, както и 20 съвета за това как да си успешен в училище, които съм изпробвал лично. Надявам се, че ще служи вярно на децата и ще им бъде полезен!“, споделя Стан.

Самият той е бил отличен ученик и вярва, че най-важният учебник е животът, а най-ценният урок – да се научиш да бъдеш добър човек.

Турнето на Стан се осъществява в партньорство с Office 1 Superstore.

ГОСТУВАНИЯ ПО ГРАДОВЕ

Advertisement

Стара Загора

14 септември, 12,00 ч.

Office 1 Superstore, бул. „Цар Симеон Велики“ 45

Пловдив

15 септември, 11,00 ч.

Advertisement

Office 1 Superstore, бул. „Санкт Петербург“ 48

София

16 септември, 11,00 ч.

Office 1 Superstore, бул. „Цариградско шосе“ 139

Варна

Advertisement

17 септември, 11,00 ч.

Office 1 Superstore, ул. „Краков“ 16

 

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 24 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати. Определя се като крайно откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет. Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с над 170 000 последователи и над милион гледания на видеата му месечно.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement