Connect with us

Музика

Вокалистът на Nazareth заема мястото на Джон Пейн на турнето на Intelligent Music Project

Avatar

Публикувано

на

IMG 1824

снимка: ПР

Заради усложнената епидемиологична обстановка и създали се трансгранични пречки, звездата на ASIA Джон Пейн няма да успее да се присъедини към лятното турне на българската супергрупа Intelligent Music Project. Това съобщи самият той във видеообръщение чрез фейсбук страницата на групата.

„За съжалениe COVID-19 удари отново. Това създаде пред мен много ограничения при пътуване, които не ми позволяват да дойда този път. Наистина се надявах, че ще успея и очаквах с нетърпение това събитие. Пожелавам на всички, които ще бъдат на турнето, да си изкарат страхотно! Духом ще бъда с всички вас! Отново се извинявам, но се надявам, че все пак ще се видим в близко бъдеще!“, уточнява Пейн във видеото.

Междувременно още една музикална звезда ще се включи в The Creation Tour – вокалистът на легендарната група Nazareth Карл Сентанс!

„Световната обстановка е непредвидима и създава непредполагаеми пречки. Една такава излезе пред Джон Пейн, който до последно се подготвяше за нашите концерти. Направихме всичко възможно, за да решим проблема, който възникна при него, но за съжаление невинаги нещата зависят от нас. Ние напълно съзнаваме организационните рискове, правейки турне с такъв мащаб в толкова сложна обстановка, но в същото време знаем, че хората имат огромна нужда от хубава музика на живо, така че работим на пълни обороти за осъществяването на предстоящите концерти. Oще един класен изпълнител се включи в концертната ни обиколка – вокалистът на Nazareth Карл Сентанс, който работи с нас в последните албуми на Intelligent Music Project“, разказа създателят и продуцент на българската супергрупа д-р Милен Врабевски.

Припомняме, че освен новото звездно попълнение Карл Сентанс, в концертната обиколка на Intelligent Music Project ще се включат барабанистът Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и актуалният вокалист на Rainbow Рони Ромеро. Заедно с тях на сцената ще се качат и едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Advertisement

Датите на The Creation Tour:

21.05 – Букурещ – Arenele Romane

23.05 – Солун – Principal Music Theater

25.05 – Пловдив – Зала С.И.Л.А.

27.05 – Варна – Летен театър

Advertisement

28.05 – Бургас – Летен театър

30.05 – София – Зала Универсиада

Билети може да закупите в мрежата на Eventim: https://bit.ly/31OTlim

Continue Reading
Advertisement