Connect with us

Красота

Впечатляващ поглед само с няколко движения с Mark Big&Style

Avatar

Публикувано

на

Представяме ви Mark BIG & STYLE – новата голяма и стилна спирала за очи от Avon. Първата по рода си, която постига невероятен ефект за плътни и големи мигли и осигурява комфорт и прецизност при нанасянето.

От всекидневен впечатляващ обем до забележителен парти стайлинг, спиралата от серията Мark е мечтата на всяка жена, която държи на своята перфектна визия. Big & Style Volume създава ефекта на перфектните мигли в три лесни стъпки – придава обем без сплъстяване и размазване, стилизира визията за нежни котешки мигли и подчертава косъмчетата във вътрешната и външната дължина за панорамен вид.

Модерната гел формула на спиралата позволява да бъде нанасяна върху сухи мигли или върху предишен слой от продукта. Спиралата се различава от предлаганите досега на пазара, защото не изсушава и не втвърдява миглите като по този начин предотвратява ронене при повторното нанасяне на спиралата.

Част от портфолиото на най-прогресивната марка на Avon – Мark, Big & Style представя специалната скулптурираща четка с къси и дълги косъмчета. Благагодарение на нея контролът върху обема на миглите никога не е бил по-лесен. Конусовидният й връх пък помага за по-лесното достигане до корените на миглите и оформянето на крайщата им.

Спиралата е с водоусточива формула, която се грижи за пълния комфорт на дамите и изключва влиянието на външните фактори върху грима им.

Advertisement

Подобни невероятни резултати без съмнение ще превърнат всяка жена в център на вниманието, благодарение на омагьосващия й поглед.

За повече информация се обърнете към своя представител на Avon или посетете www.avon.bg

Continue Reading
Advertisement