Connect with us

Култура

Връщаме стара техника и се грижим за природата с eMAG

Avatar

Публикувано

на

eMAG Recycle campaign

Връщането на употребяван уред в един от трите шоурума на платформата носи ваучер за пазаруване до 50 лв. и грижа за природата

Стартира второто издание на кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре”. Тя ще е активна в периода 17 октомври – 13 ноември 2022 г., следвайки вече добре познатите правила: всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди, могат да ги занесат в един от трите шоурума на платформата за онлайн пазаруване в страната, да ги предадат и в замяна да вземат ваучери, с които получават отстъпка при закупуването на нов уред от платформата.

Инициативата е част от стремежа на онлайн ритейлъра за подпомагане опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване. Кампанията се провежда за втори път в България – миналата година се включиха хиляди участници и в рамките й бяха събрани над 7,5 тона стари електроуреди.

Сега отново, с помощта на eMAG, ще можем не само да рециклираме правилно ненужната техника, но и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване връщаните уредите да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.) и телевизори (ваучер на стойност 50 лв.). Все пак не всякакви електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията например не се отнася до едра бяла техника. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 13 ноември включително всички желаещи да участват в кампанията могат да го направят в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво +1). След като върнат старите си електроуреди, участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн. От платформата за електронна търговия са подготвили и специален подарък за техните клиенти, показващи своята грижа за природата. Ваучерите са с период на валидност до 16.11.2022 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 100 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

Advertisement

С пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” може да се запознаете тук.

Continue Reading
Advertisement