Connect with us

Gaming

Всички герои в Wild Rift достъпни за феновете до 3 януари 2021

Avatar

Публикувано

на

снимка:ПР

Достъпът до всички герои в новата мобилна игра League of Legends: Wild Rift вече е свободен за всички, само седмици след премиерата ѝ в Европа.

League of Legends, наричана накратко LoL, е една от най-популярните и разпознаваеми игри в световен мащаб и един от двигателите на развитието на електронните спортове. Играта, която дебютира преди повече от 11 години, днес се играе от стотици милиони фенове по цял свят. С Wild Rift, създателите на играта Riot, пренасят най-доброто от вселената на LоL, както и цялостното преживяване, с което геймърите са свикнали, оптимизирано за мобилни устройства.

С отключването на всички герои във вселената на Wild Rift, близо 50 към момента, всички геймъри, както ветераните в играта, търсещи състезателни преживявания, така и новите потребители, които искат да се забавляват с приятели, ще могат да се изправят срещу нови предизвикателства и игрови емоции.

С това празничните изненади от Riot не свършват. До 3-ти януари спечелването на Blue Motes, Wild Rift еквивалентът на Blue Essence – валутата в League of Legends, която геймърите получават по време на игра, ще бъде увеличено със 100%. Същото се отнася и за трупането на  точки за опит (XP) по време на игра, които също ще бъдат увеличени със 100%.

Advertisement

Компанията Riot Games е основана през 2006 г.. От създаването до днес си разработва и публикува игри, които са фокусирани върху геймърското преживяване. През 2009 Riot прави дебюта си с League of Legends, която се превръща в най-играната компютърна игра в света и ключов двигател на развитието на електронните спортове.

Докато League of Legends навлиза във второто си десетилетие на пазара, Riot продължава да развива играта, като добавя нови геймърски преживявания с Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift, както и множество заглавия, които са в работен процес. Компанията също работи по света на Runeterra чрез мултимедийни проекти за музика, комикси, настолни игри и предстоящия анимационен сериал Arcane.

Основана от Брандън Бек и Марк Мерил и ръководена от изпълнителния директор Николо Лоран, Riot е със седалище в Лос Анджелис, Калифорния, и има 2500+ служители в над 20 офиса по целия свт.

Continue Reading
Advertisement