Connect with us

Tехнологии

Всички смартфони Nokia са с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Nokia 5.4 Polar Night front

Клиентите, закупили устройството в комбинация с план Smart L+, получават по 10 000 МВ месечно до края на договора

От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специална онлайн промоция с отстъпка до 100 лв. на всички смартфони Nokia. Промоционалната цена на устройствата е валидна при закупуване в брой или на лизинг в комбинация с план Smart L+. Всички потребители, възползвали се от офертата до 31 януари, ще разполагат с по 10 000 МВ трафик месечно до края на договора. В промоцията са включени всички смартфони Nokia и клиентите могат да избират между устройства с различна цена и характеристики спрямо нуждите си.

С отстъпка може да бъде закупен най-новият модел на марката в търговската мрежа на VIVACOM – Nokia 5.4. Той предлага 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения, четворна основна камера и адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане. Смартфонът поддържа кинематографичен видеозапис и има фабрично поставен протектор върху дисплея.

С намаление до 100 лв. се предлагат и актуалните модели Nokia 2.4 и Nokia 3.4. Те съчетават стилен дизайн с функционалност и отлични работни характеристики. Nokia 3.4 е оборудвана с 6.39-инчов HD+ дисплей, тройната задна камера с изкуствен интелект и 8 МР селфи камера. Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн.

Страхотен избор е и Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство, със съотношение на екрана 20:9. Моделът предлага двойна основна камера и разполага с голяма батерия с капацитет 4 500 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. И трите устройства ще получат гарантирана актуализация към Android 11, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Advertisement

Промоционалните условия са валидни до 31 януари 2021 г. в онлайн магазина на VIVACOM.

Continue Reading
Advertisement