Connect with us

Общество

Всичко от списъка на ученика може да намерите в Сердика Център този уикенд

Avatar

Публикувано

на

Serdika Center B2S

Между 9 и 11 септември в търговския център ще бъде разположено специализирано изложение, свързано с предстоящата учебна година

Първият учебен ден наближава, а с него и вълнението по неговата подготовка. Списъкът с необходимите за всеки ученик материали е доста дълъг и макар пазара да изобилства от тетрадки, раници и ученически пособия, неговото изпълнение може да бъде предизвикателство за всеки родител. За да улеснят малки и големи, от Сердика Център събират различни известни производители и брандове на специално изложение този уикенд.

За периода от 9 до 11 септември, само с една шопинг разходка на ниво -1 в Сердика Център ще може да си набавите както техника, така и редица ученически пособия. На място всеки ще може да си избере тетрадки с уникалния дизайн на Black&White и удобна раница BELMIL, на който са ексклузивен представител. Orange Center и igra4kite.com ще представят на всички бъдещи ученици красиви аксесоари, помагала и литература, а за най-запалените геймъри на място ще бъдат Sunday Habit, представяйки раници, тетрадки и още редица продукти на любимите им влогъри. Всички фенове на LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER могат да посетят щанда на Unwear.bg, където ще могат да си харесат нещо за предстоящата година. За спортните облекла в часовете по физическо, ще се погрижат от Genezis Wear, а Технополис ще предложат продукти на Logitech на преференциални условия.

На място всеки посетител ще може да се включи в интересни демонстрации, осигурени от  АБВ Академия, чиито фокус е изучаването на инженерни курсове, с реализирани проекти като “Робопартанс” и “Забавна Математика”. Най-малките ще могат да си изберат красиви дървени играчки от Wood House, вдъхвайки им живот и развивайки въображението им. А всички родители, които все още се чудят на какви извънкласни занимания да запишат децата си, ще могат да разгледат богатия избор на SmartyKids Оборище, с курсове подходящи за възраст от 4 до 12 г.

Тъй като сезонът на вирусите наближава и укрепването на имунната система е особено важно за всеки ученик, от Calvita ще представят продукти за здрави, умни и енергични деца със силна имунна система, Bill Key ще ни предложат да опитаме техните изцяло натурални билкови чайове, произведени в България.

Advertisement

Повече за събитието и изложителите може да научите тук.

Continue Reading
Advertisement