Connect with us

Общество

ВУЗФ организира виртуални дни на отворените врати

Avatar

Публикувано

на

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отваря вратите си за всички, които искат да се запознаят с образователните програми на университета, възможностите за развитие и професионално адаптираната среда, в която се обучават студентите. И всичко това ще стане онлайн.

Виртуалните дни на отворените врати във ВУЗФ ще се проведат на 23 и 25 април, от 11:00 часа, чрез усъвършенстваната дигитална платформа на учебното заведение. По време на виртуалната обиколка посетителите ще се срещнат с кариерните консултанти на ВУЗФ, от които ще получат информация за богатото портфолио от бакалавърски и магистърски програми на университета, разработени съвместно с бизнеса и съобразени с необходимостта от кадри в отделните направления.

Онлайн обиколката във ВУЗФ ще срещне и присъстващите с част от водещите преподаватели в университета – специалисти, практици и експерти в различните сфери на икономиката и бизнеса. Те ще разкажат как комуникират със студентите, как протичат учебните лекции и практики, както и какви подходи използват при поднасянето на учебния материал.

Посетителите ще имат и възможността да направят 360® разходка из коридорите и модерните учебни кабинети на висшето бизнес училище. Като иновативен учебен център, който успешно свързва бизнеса и образованието, ВУЗФ непрекъснато се стреми да разработва и предлага нови бакалавърски и магистърски програми, които да бъдат още по-силно насочени към практиката и успешната професионална реализация на студентите. По време на виртуалните дни на отворените врати ще се представи механизмът, по който се осъществява това.

Всеки, който иска да се запознае с модерния образователен процес, възможностите за професионално развитие и рецептата за превръщането на студентите на ВУЗФ в новите бизнес лидери, може да се включи във виртуалните дни на отворените врати на университета, като се регистрира на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg .

Advertisement

ВУЗФ e първият български университет, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството и e сред водещите университети в професионалното направление “Икономика”. Негов приоритет винаги е било предоставянето на богато учебно съдържание на обучаващите се чрез атрактивна и иновативна образователна система.

Continue Reading
Advertisement