Connect with us

Култура

Вчера стартира новият сезон на уеб сериала „Не така, брат!”, а книгата „Дневникът на Мишо” заля всички книжарници в стрaната

Avatar

Публикувано

на

След феноменалния си успех онлайн сериалът „Не така, брат!” се пренася на хартия – в книжарниците вече е „Дневникът на Мишо” (ИК „Сиела”), а написаното в него ще ни разсмее от сърце на всяка от своите 208 страници. Изданието е първият кросмедиен продукт по български онлайн сериал, а премиерата му е тази събота, 5 ноември, от 14:00 часа в Mall Of Sofia, ниво 1.

Вчера, 2 ноември 2016 г., стартира новият сезон на българския уеб тийн сериал „Не така, брат!”, а в книжарниците вече е и книгата „Дневникът на Мишо” – първият кросмедиен продукт по български онлайн сериал.

Мишо, Дидо, Беатрис и Виктория отново са тук, но се оказва, че макар техните истории да са натрупали повече от 8 млн. гледания до момента, има и много неща, за които никои освен Мишо не знае…

За тях разбираме повече от книгата „Дневникът на Мишо”, която излиза успоредно със специалния сезон на „Не така, брат” – „Големият взрив”.

Изданието съдържа куп ревностно пазени тайни, мисли и спомени на любимия ни герой, придружени от множество илюстрации,  които показват, че Мишо има и артистична душа.

Advertisement

Освен всички безумно смешни и абсурдни истории, от Дневника на младия гений научваме интересни факти като например колко различни приложения имат презервативите, както и десетте стратегии на Дидо за успешна свалка с момиче. А за капак, „Дневникът на Мишо” може спокойно да се използва и като учебник по непрецаквизъм – науката за това какво не трябва да правим в живота.

Очевидно написаното от Мишо на цели 208 страници няма да остане скрито, тъй като е налице във всяка книжарница в страната.

Официалната премиера на „Дневникът на Мишо” е тази събота, 5 ноември, от 14:00 часа в Mall Of Sofia (бул. „Александър Стамболийски” 101), ниво 1. Допълнителна информация за събитието можете да научите от фейсбук страницата на сериала, тази на издателството, както и на място на щанд „Информация” срещу централния вход на търговския център.

Continue Reading
Advertisement