Connect with us

Lifestyle

Върховният цвят среща изключителния дизайн: дисплей иновациите на Philips на IFA 2016

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Продуктите на изложението ще съчетават поглъщащо преживяване с върховни цветове и включват най-големия 4K извит дисплей на пазара, новите извити и плоски модели от серията E8 с UltraColor и дисплей с изскачаща камера.

От 2-ри до 7-ми септември на IFA 2016 MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, ще представи едно голямо шоу с иновации, които със сигурност си заслужават посещението по време на обиколката на IFA. Щандът на Philips в зала 22 ще предложи усъвършенствани дисплеи с брилянтни цветове и изключително цветово възпроизвеждане, които предлагат повече скорост, по-поглъщащо преживяване за подобрен фокус върху задачите, както и предварителен поглед върху бъдещи продукти. Звездите на шоуто ще бъдат следните иновации:

  • Най-големият извит 4K дисплей на пазара
    Готов да посрещне посетителите е 40-инчовият извит Brilliance дисплей – най-големият 4K извит дисплей на пазара, който е и ново попълнение към линията от извити монитори Той нежно обгръща зрителната линия на потребителя, за да създаде повече лично пространство и дори предлага възможност за накланяне за оптимално позициониране. Резултатът е истински поглъщащо, фокусирано преживяване, което е идеално за хора, нуждаещи се от концентрация в натоварени и шумни офиси. Той е идеален и за геймърите, които искат да се потопят в действието в реално време. Вградените високоговорители допълват картината с чудесен звук.

    На щанда ще са изложени и други извити дисплеи – като 34-инчовият ултра тънък дисплей с възможност за настройка на височината, с поразителна Quad HD резолюция и вграден звук.

  • Изскачаща уебкамера прави труден живота на хакерите
    На изложението ще присъстват и продукти, и технологии, които са насочени към нуждите на B2B клиентите – като например сигурността в корпорациите. IFA 2016 отбелязва дебюта на първия дисплей Philips с уебкамера, която се появява при нужда, а през останалото време е скрита в рамката на дисплея – така се елиминира още едно потенциално място за наблюдение от хакери. Колкото до възможностите за връзка от професионален клас, изложението ще предложи нови дисплеи със супер бърза скорост на трансфер и лесно свързване с един кабел посредством последното поколение USB Type C конектор.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“600″]Philips Ultranarrow[/media-credit]

  • UltraColor и UltraSlim
    Посетители ще могат да видят в аванс чисто новата серия C7 – най-тънките дисплеи Philips до момента. Освен UltraColor за още по-реалистични изображения, дисплеите C7 притежават ултра тънък дизайн, който ги прави привлекателни за окото във всякаква обстановка. Практическата липса на рамка на три от страните прави зрителната площ максимално голяма, което дава изключително изчистен изглед и намалява шансовете от разсейване. Тези монитори създават хомогенна зрителна площ, когато са долепени страна до страна – важно предимство за приложения като финансови таблици например.
  • Четиристранен безрамков дизайн

Хората, нуждаещи се от още повече екранно пространство могат да разгледат новите дисплеи C6, които са без рамка от всичките четири страни. Серията включва 23.8-инчов модел с Full HD резолюция и 27-инчов модел с Quad HD резолюция. Тези дисплеи предлагат чист, елегантен изглед с изображения открай докрай за постигане на мащабно зрително преживяване при съединяване.

  • E8 и E7 дисплеи с UltraColor

На разположение на посетителите ще са и новите дисплеи E8 в размер 23.8 инча и 27 инча, включващи иновативна UltraColor технология, комбинирана с QHD резолюция. Нещо повече, посетителите ще могат да видят новите извити 27-инчов и 31.5-инчов (1800R) Full HD монитори. Поддържайки по широк цветови спектър, UltraColor разширява обхвата на цветовете, които се показват на потребителя. Покриват се 90%-95% от NTSC пространството в сравнение с типичните 72%. UltraColor създава много по-реалистични изображения с по-естествено изглеждащо зелено, живо червено и дълбоко синьо. На цена, която ще направи гледането на извит екран по-достъпно отвсякога, най-новите дисплеи ще направят мултимедийните забавления и изображенията по-живи в комбинация с изцяло цифров звук от вградените говорители, и дори ще подобрят продуктивността. Тънкият дизайн ще придаде поразителен вид на всяко жизнено пространство.

Най-новите дисплей E7 – 31.5-инчов модел, който се присъединява към вече наличните 24-инчов и 27-инчов модели, също ще бъде на щанда на разположение на посетителите. Тези дисплеи също предлагат иновативната технология UltraColor.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement