Connect with us

Общество

В международната търговска академия DARE вече се обучават и българи

Avatar

Публикувано

на

VEO Worldwide Services, мултинационален доставчик на B2B услуги, отправи предизвикателство към хората със състезателен дух и желание за развитие в сферата на международната търговия в България. Компанията, която от началото на тази година оперира на българския пазар, вече прие първите одобрени кандидати от нашата страна в нейната международна търговска академия DARE.

Чрез безплатно обучение в продължение на четири седмици академията DARE цели да идентифицира и подготви най-добрите специалисти в областта на търговията. С този иновативен инструмент VEO Worldwide Services избира най-добрите кандидати на принципа на състезанието, за да ги направи част от своя екип, наброяващ повече от 600 души в офисите в България, Румъния, Молдова, Полша и от съвсем скоро Украйна.

Международната търговска академия DARE наема европейски треньори за всяка кампания по набиране на нови служители, които имат богат опит в международната B2B търговия. В програмата на обучението са заложени две седмици теоретична подготовка, както и двуседмична практика под наблюдението на ментор. Целият трейнинг е създаден на основата на състезанието и Олимпийския дух. Целта на курса е кандидатите да придобият умения за общуване и водене на преговори, да научат всички тайни на покупко-продажбите, да станат по-независими и да развият предприемачески способности в мултикултурна и мултинационална среда.

Когато завърши академията DARE всеки кандидат получава сертификат за участието си, а най-добрите веднага подписват безсрочен трудов договор с VEO Worldwide Services, в който е регламентирано заплащане според степента на търговските и езиковите им умения. Завършилите академията формират общност от специалисти в международната търговия, отдадени на работата си, които се подкрепят взаимно и са свързани от прекрасни приятелски отношения.

Онези, които се интересуват от възможността за участие в международната търговска академия DARE, могат да посетят форума „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“. В София той ще се проведе на 14 и 15 март в Националния дворец на културата. В рамките на събитието VEO Worldwide Services ще има щанд, където всеки посетител може да се запознае с компанията и да получи подробна информация за начина на кандидатстване за работа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement