Connect with us

Кино

В търсене на спасението в „С река на сърцето“

Avatar

Публикувано

на

снимка: NOVA

Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Вълнуващата семейна сага „С река на сърцето“ продължава да привлича вниманието на зрителите всяка делнична вечер от вторник до петък от 20:00 ч. Тази седмица герoите на сериала на NOVA ще трябва да се справят с поредица от сложни ситуации, а някои от действията им може би ще се окажат фатални. Петър (Александър Сано) се впуска в опасно начинание заедно със Зоран (Игор Ангелов), а Боряна (Йоанна-Изабела Върбанова) изчезва за пореден път в опит да се измъкне от преследвачите си. Този път в спасяването ѝ ще се включат почти всички, което ще доведе историята до неочаквани разкрития.

В същото време полицай Ивайло Тенев (Ивайло Петков) ще трябва да реши дали да спази правилата или да прекрачи границите, за да помогне на Тополска (Мартина Апостолова). Новината за потвърдената самоличност на откритото от Ивайло тяло ще внесе допълнително напрежение в града и в полицейския участък.

Във винарната ситуацията е не по-малко напрегната – Борис (Александър Димов) продължава да се бори с безсънието и финансовите си проблеми, които ще го тласнат към нови разговори с Тополски (Малин Кръстев) и към едно финално предложение. Проектът с виноладите е пред провал, а Вяра смята, че е време да сподели цялата истина за странното си поведение напоследък. Обстоятелствата в имението на семейство Боневи се усложняват още повече, когато Даниела (Анастасия Лютова) открива поредното скрито послание от Коста, което неочаквано ще я заведе право при майка ѝ.

Advertisement

Не пропускайте да разберете какви вълнуващи събития очакват още героите на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на семейната сага.

Continue Reading
Advertisement