Connect with us

Кино

Гай Ричи и Джейсън Стейтъм кроят „Операция Форчън: Троянски кон“

Avatar

Публикувано

на

Еемблематичният режисьор и сценарист Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.) и световната екшън звезда Джейсън Стейтъм отново обединяват сили за най-шеметната си колаборация до момента – шпионската комедия Операция Форчън: Троянски кон. Филмът стартира в кината Арена този петък, 13 януари.

В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой „Троянски кон“ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартенет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.

Незабравимо кинопреживяване, изпълнено със забележителен екшън, колоритни герои, остър и хаплив диалог, редица нелепи ситуации, хумор и намигване към жанра, Операция Форчън: Троянски кон ще предложи на зрителите всичко това, но и много повече, така, както само неповторимият Гай Ричи умее.

Continue Reading
Advertisement