Connect with us

Lifestyle

Гаро Узунян представи най-новия си творчески проект в сърцето на Пловдив

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В края на миналата седмица култовият квартал на Пловдив – Капана се сдоби с още един авторски обект. Над 250 гости приветстваха ново място за изкуство, култура и домашно приготвени напитки на ул. „Абаджийска“.

Познат на публиката като „Бащата на Кизомба в България“, собственик на едни от най-атрактивните заведения в Пловдив и създател на Уиски общността в града, Гаро Узунян отвори вратите на заведение от съвсем нов тип.

Новият проект на известния арменец и неговите партньори – кокетния, артистичен бар две нива, има за цел да продължи линията от събития на култовия клуб „Библиотеката“ и да надгради до един съвсем нов тип взаимоотношенията между търговските обекти в Капана.

CraftЪ Бар е място, което ще даде още една сцена за местните търговци, които предлагат домашно приготвени удоволствия или некомерсиални продукти. Място, където дегустацията на напитки и преживявания е начин на мислене.

Advertisement

Гаро Узунян сподели на откриването, че това е проект, който продължава линията, да възпитава градска, клубна култура, но и място, което иска да се развива в духа на взаимопомощ и подкрепа с останалите занаятчийски обекти в Капана.

След успеха на фестивала посветен на ул. „Абаджийска“ през лятото, Гаро Узунян ще продължи да работи съвместно със своите колеги от Капана и да надгражда кооперативните взаимоотношения, за които той споделя, че „ще накарат Капана да заработи като здрав и пълноценен организъм, растящ във вдъхновяваща и пълноценна среда. Надявам се, че този проект да бъде поредното стъпало по пътя към една по-добра, артистична, съвременна среда на място, което привлича хиляди туристи с бохемския дух на заведенията, но и с култура, която задължава…“

CraftЪ обещава не само удоволствия за небцето, но и душата ще остане там – гарантираха на откриването стари приятели и клиенти на Гаро Узунян.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement