Connect with us

Lifestyle

Гери-Никол и Алек Сандър на Седмицата на модата в Ню Йорк

Avatar

Публикувано

на

Alek Sandar Gery Nikol USA 1

Снимкa: InnoMedia

Българският певец и модел Alek Sandar прие поканата на авангардната дизайнерка Руна Рей да дефилира за нейната „био“ колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.  „Органичната“ колекция на индийската дизайнерка се очакваше с голям интерес, защото тя комбинира наученото от висшата мода във Франция /ученичка на Галиано и Диор/ с нейния стил към натуралните материали.

Ден преди началото на дефилетата Alek Sandar посрещна като свой гост в Ню Йорк поп сензацията от България Гери-Никол.

„Ще бъда гид на Гери-Никол тук и ни предстоят няколко страхотни дни, особено в Седмицата на модата, когато всичко в Ню Йорк се свързва с блясък, звезди и мода“, сподели изпълнителят на RIDE.

Alek Sandar Gery Nikol USA 3

Снимкa: InnoMedia

Alek Sandar покани Гери-Никол и на ревюто на Филип Плейн, което беше топ събитието в началото на Седмицата на модата. На сцената освен модели като Адриана Лима и Бела Хадид, се качиха рап изпълнителите Future, Ники Минаж и дамската група Fifth Harmony от Великобритания.

Advertisement

„Гери Никол идва за първи път в Ню Йорк и ще се постарая да и покажа колкото е възможно повече. Смятам, че нейната музика, визия и усещане за актуалното е напълно в американския тренд и тя може да бъде страхотна реклама за България“, сподели Alek Sandar.

Двамата изпълнители посетиха и едно специално парти на което беше представена новата линия грим от суперзвездата Риана.

Лятото на 2017 година беше много активно и за двамата, Гери Никол оглави класациите с последния си хит „Напра о ги убивам“, а Alek Sandar влеме в ТОП 10 на радио класациите с  песента си RIDE и атрактивното видео.

 

Continue Reading
Advertisement