Connect with us

Музика

Гетомен пусна тийзър

Avatar

Публикувано

на

Осем години след последния им албум и шест години след последното им официално издадено парче, Хората от Гетото дават заявка, че се завръщат на българската хип-хоп сцена. “Шамари с крак” е тийзър и първи сингъл към предстоящия албум на групата.

Най-дългоочакваната българска рап тава съвсем скоро ще види бял свят, след две отложени официални дати за издаването му. И макар от Хората от Гетото да не издават точната дата, този път е повече от ясно че “Последният епизод” чука на вратата.

В тийзъра Гетомен е агресивен в познатия ни стил, който печели на групата 2 номинации за най-добър рап албум – през 2004 г. и 2006 г. “Завръшам се от мрака, показвам среден пръст, бг хип-хопа засмърдя на гъз” рапира Гетото възмутен от това, което се случва днес на българската рап сцена. “Селяните обърнаха хип-хопа на чалга “ и “ не си мисли, че е cool да ми рапираш на селски – скъсан цървул “ са само част от римите му, които според него дават точно определение за състоянието на българската рап музика днес.

За сега няма повече информация относно албума, но от групата разкриват, че гост изпълнителите в него са едни от най-популярните имена от българската поп сцена.

Тийзъра “”Шамари с крак” можете да гледате тук:

Advertisement
Continue Reading
Advertisement