Connect with us

Музика

Гигантите Onyx взривиха сцената на *Mixtape5*

Avatar

Публикувано

на

Четвъртък вечерта се събрахме в клуб MIXTAPE 5 за един страхотен, нечовешки, брутален, гигантски концерт на машините ONYX! Напълно разпродадени билети, пълна зала със заклети фенове на гигантската банда! Хип-хоп легендите Onyx решиха да стартират своето европейско турне в най-превъзходният клуб за live събития ( поне за нас от MikaMagazine ) – MIXTAPE 5! Всеки, който е бил поне на един техен концерт е запознат с това колко непредсказуеми са Sticky Fingaz и Fredro Starr, а пък тяхното присъствие и професионализъм на сцената са зашеметяващи!

Въпреки факта, че концерта беше в четвъртък, всички смело прекрачиха прага на Mixtape5 и тотално забравихме, че на следващият ден трябва отново да потънем в работа, училище, университет и т.н. Потопихме се във вълшебният свят на хип-хопа и зверовете Onyx! Диджей Акаша както винаги разби и пускаше любимите парчета на всички времена, брейк танците бяха зашеметяващи и пленяващи, a атмосферата повече от жестока!

Концертната част стартира бг рапъра – Secta, после чухме 5’oclock, Atila и Нокаут! После послушахме DJ Illegal, който ни подгряваше с музика, публиката тръпнеща в очакване и крещяща името на ONYX в очакване да ги чуят и да се докоснат до тях и хоп – ето, че след известно време нашите любимци Onyx се появиха на сцената готови за трета световна война (както доста често казваха те по време на концерта).

Препуснахме се през любимите ни тракове, които по един или друг начин са докоснали сърцето ни като например – #WAKEDaFuckUp, Whut Whut, Buc Bac, Throw ya gunz,Slim и така нататък. Отдадохме почит на всички загинали големи имена на хип-хоп сцената, както и на Кърт Кобейн. Викнахме ги още два пъти за бис и за наше съжаление нямаше три за щастие ама нищо!

Снимка от Съвременни бохеми

Бих желала да изкажа големите си благодарности на Mixtape 5 и организаторите на събитието, че се борят за това да сбъднат нашите мечти да видим любимите си изпълнители и групи, да усетим магията на тяхното творчество, да усетим магията на песните, които толкова много сме изслушали на слушалките ни и да ги пеем с пълно гърло, да крещим с пълна сила, че на другият ден да не можем да кажем една думичка като хората!

Следващата ни стъпка е да се видим в голямата зала на Mixtape5 на Psycho Realm 😉 Until next time!

Advertisement

Снимки от Съвременни бохеми и LeMouseRat Photographie

Материал на Яна Кирилова

Continue Reading
Advertisement