Connect with us

Кино

Гледаме „Смартфонът-Беглец“ в конкурсната програма на София Филм Фест

Avatar

Публикувано

на

Фантастичното приключение „Смартфонът-беглец“ на „Амрита Арт“ за първи път ще отвори портала на времето на специална прожекция в конкурсната програма на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ на 17 март от 16:00 ч. в кино „Люмиер“.

Публиката, която ще заобича филма и ще заживее с приключенията на героите му, са всички малки и пораснали деца, за които мечтата да се озоват на пътешествие във времето е на прага на възможното и вероятното.

Тийнейджърите Фил, Анджи и Марко трябва да намерят пари за лечението на болното братче на Анджи, за да спасят живота му. В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото – сред страшни хайдути, където ги очакват големи приключения, но и много критични ситуации.

Спасявайки се чрез скок в настоящето, заедно с тях в днешния ден попадат самият Вълчан войвода и поп Мартин. Дали преживяванията на двамата хайдути в непознатия за тях днешен свят са по-необикновени от тези на нашите трима герои в света на миналото; дали ще успеят да намерят пари и да спасят болното дете – ще научите на 17-ти март от филма.

Лентата е разказ за нашите деца, които растат в свят на технологии, но успяват да се възползват от тях, за да творят добро и да побеждават в добри каузи.

Advertisement

Главните герои във филма са изиграни от Симеон Филипов, Матей Генчев и Василена Стоянова.