Connect with us

Музика

Горан Брегович ще празнува рождения си ден у нас заедно с Ален Исламович

Avatar

Публикувано

на

Goran3

Остават малко повече от две седмици до концерта на БИЕЛО ДУГМЕ. Най-популярната група в бивша Югославия ще ни представи свое грандиозно шоу с шумна брас секция, цигулков оркестър, мъжки хор от Белград, български и ромски певци. Освен основателят на бандата Горан Брегович, на сцената в Арена Армеец ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович.

Горан Брегович и Ален Исламович пристигат у нас на 22 март. Същата вечер двамата ще бъдат специални гости в „Шоуто на Слави“ по bTV. Там те ще разкрият какво да очакваме на концерта и ще ни подгреят подобаващо за него с изпълнение на един от най-големите си хитове.

Датата е избрана неслучайно – това е рожденият ден на Горан Брегович. Основният двигател на БИЕЛО ДУГМЕ и автор на повечето им хитове ще го отпразнува у нас. Очакват го много изненади и шеметно парти.

7 април (петък) 2017 г., 20:00 ч.

«Арена Армеец София»

Advertisement

Билетите за концерта на ГОРАН БРЕГОВИЧ & БИЕЛО ДУГМЕ на цени от 30 до 90 лв могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Continue Reading
Advertisement