Connect with us

Музика

Горан Брегович ще черпи с питие в Булстрад Арена Русе

Avatar

Публикувано

на

снимка: Nebojsa Babic

Горан Брегович, който ще зарадва заедно с неговия „Оркестър за Сватби и Погребения“ русенската аудитория в навечерието на Коледа, обеща да почерпи правостоящите фенове пред сцената с питие. Там винаги са най-запалените му почитатели, които непрестанно танцуват, знаят и пеят всичките му песни. Настроението, което цари в тази част на залата, обикновено е с най-висок градус. Ето защо балканската звезда иска да направи реверанс именно към зрителите на терен.

Концертът на 20 декември в зала Булстрад Арена Русе, организиран от Loud Concerts, е с начало 20 часа. Желаещите да посетят концерта в Булстрад Арена трябва да побързат, за да си гарантират отсега едно незабравимо преживяване. Продажбата на билети на цена 30 лева е в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Технополис, Техномаркет.

Преди да посети Русе, Горан Брегович ще изнесе концерти в Русия и Латвия, а през февруари следващата година ще посети Австралия с няколко дати. Турнето му е в подкрепа на последния му албум «Champagne for Gypsies», но феновете му винаги чуват и любимите хитове от албумите и саундтраците на балканската звезда.

Както вече съобщихме, преди излизането на Горан Брегович, на сцената ще се изявят Попокатепетъл. Русенската група, създадена през 1995 година, включва в състава си музиканти от нашумялата в началото на 90-те джаз-рок формация Фаворит и траш бандата Фобос. Любовта към музиката е обединяващото звено между музикантите. През 2013 г. Попокатепетъл включват и брас секция в групата, което им позволява да се задълбочат при експериментирането с различни жанрове – поп, суинг, етно, джаз-рок и други.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement