Connect with us

Tехнологии

Готови за лятото: Galaxy S9 и S9+ сега и в Слънчево златно

Avatar

Публикувано

на

Samsung Electronics Co., Ltd. предложи на потребителите още един нов цвят на смартфоните Galaxy S9 и S9+ − Слънчево златно. Представените през февруари 2018 г. нови модели са налични и в среднощно черно, син корал и ултравиолетово.

„Хората искат да изразят стила  и индивидуалността си чрез технологиите и цветът има определяща роля за това“, каза ЙонгХий Лий, CMO и изпълнителен вицепрезидент на Samsung Electronics. „Новият вариант разширява цветовата гама на Galaxy S9 и S9+ с подчертаната си индивидуалност, която придава едновременно модерно и класическо усещане“.

Galaxy S9 и S9+ в „слънчево златно“ са първите модели на Samsung, които се отличават със сатенено гланцово покритие, което обгръща смартфона в равномерен блясък и сияние. Новият цвят „слънчево златно“ създава усещане едновременно за енергичност и спокойствие. Това изящно покритие на мобилното устройство е разработено, за да привлече всички потребители, като създаде усещане за висококачествен градски интериорен дизайн.

Samsung Galaxy S9 и S9+ претворяват начина ни на общуване, споделяне и опознаване на света.

  • Камерата. Претворена: Камерите на Galaxy S9 и S9+ са оборудвани със Super Speed Dual Pixel сензор. Той има мощен процесор и памет за снимки с невероятно качество и функции за видео на супер забавен каданс, обектив с двойна бленда за снимки на слаба светлина, емоджита с добавена реалност и Bixby.
  • Завладяващо забавление: Смартфоните предлагат първокласно звуково изживяване със стерео високоговорители, настроени от AKG. Galaxy S9 и S9+ също поддържат Dolby Atmos, което създава усещане за 360-градусов звук.
  • Galaxy стандарт: Любимите характеристики на потребителите са интегрирани при новите смартфони Galaxy S9 и S9+: сканиране на ирис, пръстов отпечатък или разпознаване на лице с интегриран Intelligent Scan, за да могат потребителите бързо и удобно да отключват телефоните си навсякъде; IP68 стандарт за водоустойчивост, прахоустойчивост и бързо безжично зареждане на смартфоните.

Моделите в Слънчево златно ще бъдат достъпни през юни на избрани пазари, включително в търговската мрежа в България.

Continue Reading
Advertisement