Connect with us

Музика

Графа и музикантите му се готвят за големия концерт на 25-ти ноември

Avatar

Публикувано

на

IMG_73661-Snimka-Neli-Kurteva-Monte-Music

Графа, снимка: Нели Куртева, Монте Мюзик

Известният с перфекционизма си певец Графа вече повече от месец работи върху акустичната програма, която заедно с музикантите Мирослав Иванов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Венци Трифонов и Ла Ти Да ще представи на сцената на Зала 3 на НДК. Най-популярният български изпълнител се вълнува изключително от факта, че не е представял акустична програма от 8 години и отделя голяма част от времето си за подготовката ѝ. Успоредно с това от Монте Мюзик, с помощта на творческия директор на проекта Калоян Лалев – Кайо, се грижат за преобразяването на Зала 3 и превръщането ѝ в най-подходящата сцена за изпълненията на Графа. От там не разкриват детайли за сцената, осветлението и мултимедията, но са сигурни, че всички избрали 25-ти ноември, за да отидат на концерта, ще останат приятно изненадани и впечатлени.

На акустичният си концерт Графа ще изпълни парчетата „Домино“, „Закъснявам, човек“, „А дано, ама надали“, „Седемте езера“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, “Causa Perduta”, „Враг“, „Никой“ и още много от своите хитове в нови, специално подготвени за концерта аранжименти, както и някои изненади.

Концертът „Домино“ е част от кампанията на УНИЦЕФ „Спри насилието“, а само преди месеци от УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ официално анонсираха, че Графа е избран за Посланик на УНИЦЕФ. Многократно, в свои интервюта изпълнителят споделя, че това е голяма чест и едновременно с това отговорност за него, която той осъзнава и приема. Темата на актуалния хит на Графа „Домино“ е вдъхновена от посланието „Спри насилието“, а песента е посветена на каузата.

cover_domino

През 2013 година Графа направи национално турне и дари 50% от приходите от билетите на УНИЦЕФ. През тази година отново 50% от приходите от билетите ще бъдат дарени за каузи на УНИЦЕФ. Билети вече се продават в Ticketportal, Eventim и на Билетния център в НДК.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement