Connect with us

Музика

Графа напълни зала в Лондон. Феновете искат още!

Avatar

Публикувано

на

snimka Margarita Todorova

Графа взриви пълната зала Scala в Лондон, където направи лайв специално за феновете си в Англия. Топ изпълнителят представи уникално шоу, заедно с музикантите Мирослав Иванов и Росен Ватев, което според някои от посетилите, е най-доброто парти в Лондон за 2015.

Английската група „World Soul Fusion“ подгря преди гвоздея на програмата и настрои хората за една наистина запомняща се вечер. Графа беше на сцената повече от час и половина, а екзалтираните фенове започнаха да пеят заедно с него още с началото на първата песен от програмата. Певецът изпълни най-големите си хитове, а след всяко следващо парче публиката ставаше все по-емоционална и по-шумна. Концертът завърши с четири биса, след което лондонската Scala бе взривена от неспиращи аплодисменти.

Grafa @ Terminal 1 - 10.10

Клубните участия на Графа в България продължават, като в момента изпълнителят се подготвя за концерта си на сцената на Terminal 1. На същото място в началото на годината, той и музикантите Мирослав Иванов, Расен Ватев, Ивайло Звездомиров, Краси Тодоров, Борислав Бояджиев и LaTiDa направиха страхотно изпълнение в препълнения клуб, а този път в групата ще се включи и Венци Трифонов на духови инструменти.

Вече текат дълги репетиции за концерта, който ще се състои на 10-ти октомври в Terminal 1. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и са ограничен брой.

Снимки – Маргарита Тодорова

[media-credit name=“снимка: Маргарита Тодорова“ align=“aligncenter“ width=“650″]snimka - Margarita Todorova 3[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement