Connect with us

Lifestyle

Грил на открито и летни забавления покориха Стара Загора

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 24 юли 2016 г. стотици жители и гости на Стара Загора се насладиха на вкусни грил-изкушения, направени по техен вкус, като част от инициативата Coca-Cola #ДаСеХранимЗаедно. Специална Coca-Cola Chill & Grill зона посрещна желаещите да прекарат един ден на открито със семейството и приятелите, между 10:00 до 22:00 часа в градския парк „Алана“. Бяха подготвени редица апетитни летни грил-изкушения, съчетани с многобройни освежаващи активности за малки и големи.

Посетителите имаха възможност да се насладят освен на най-освежаващата напитка през лятото Coca-Cola, така и на изкусителните грил-творения на Сандра Алексиева, Ани Шакарян, Ваня Георгиева и Даниела Колева, всяка от които демонстрира нова и интересна рецепта, създадена специално за събитието. Сандра Алексиева приготви апетитни гриловани шишчета от скариди с мед и лимон; Ани Шакарян изненада с мариновани агнешки котлети с марокански кус-кус и грилован ананас, чуки и фенел; Даниела Колева показа майсторска рецепта за мариновани свински ребра на грил с летни зеленчуци; а Ваня Георгиева приготви лятна интерпретация на ципура на грил с табуле.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“600″]Theatre[/media-credit]

Красивите кулинари изненадаха посетителите както с майсторски демонстрираните рецепти, така и със специално организирано състезание за зрителите в публиката, които бяха поканени да се включат в приготвянето на ястията под тяхното ръководство. Две очарователни млади майки бяха сред най-активните участници в готвенето и заедно с Ани Шакарян и Ваня Колева приготвиха мариновани пилешки бутчета с горчичено-меден дресинг в комбинация от зеленчукови шишчета на грил. С големи усмивки и добро настроение дамите се впуснаха в надпреварата за голямата награда на Coca-Cola Chill & Grill – вечеря в небето. След края на инициативата #ДаСеХранимЗаедно победителите от кулинарните надпревари във всеки град ще имат възможността да преживеят една незабравима вечеря в небето, с панорамна гледка от София, на 11 септември 2016 г.

През целия ден уханието на вкусни ястия на грил бе съпътствано от редица забавления и игри за малки и големи. Актьорът Ники Станоев се погрижи за доброто настроение на цялото семейство, а за малките посетители на събитието бе организирано специално куклено шоу, водни игри и много спортни активности. За приятната обстановка се погрижиха и младите български таланти и групи Funky Miracle, Brazz ViliDJ, които освен за хубавата музика, допринесоха и за доброто настроение на събитието.

Advertisement

Това лято жителите на 5 български града имат възможност да посетят уникалните Coca-Cola Chill & Grill събития заедно със своите семейства. За да могат всички посетители да се насладят на вкусните грил-предложения, забавни игри и семейни активности, събитията се провеждат между 10:00 часа и 22:00 часа. Едни от най-посещаваните паркове на Ямбол и Стара Загора вече посрещнаха стотици гости в обособените грил-зони, а след тях домакини на Coca-Cola Chill & Grill ще бъдат Варна (14 август 2016 г.), Бургас (21 август 2016 г.) и София (11 септември 2016 г.), където хората ще могат да се насладят на вкусен грил заедно със своите семейства, приятели и близки.

Целта на поредицата събития от инициативата #ДаСеХранимЗаедно е да постави акцент върху споделените мигове на щастие, прекарани около семейната трапеза. Наред със забавленията, в специалната Coca-Colа Chill & Grill зона семействата могат да получат ценни съвети и да се докоснат до идеите за рецепти на едни от най-популярните кулинарни блогъри у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka) и Ваня Георгиева (Culinary with Me), както и познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Те ще демонстрират своите кулинарни умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил-изкушения.

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани заедно около масата. През лятото на 2016 г. стартира и поредицата Coca-Cola Chill & Grill, насочена към цялото семейство и даваща възможност на хората да прекарват свободното си време заедно с приятели и близки, приготвяйки храната на открито в специално обособена грил-зона.

Continue Reading
Advertisement